woensdag 25 februari 2009

Zo sluit je makkelijk de beste auto financiering

Allerlei consumenten denken over een financiering voor de nieuwe auto. Er zijn heel wat aanbieders van autoleningen die zich aanbieden. Dat is dan ook de reden waarom het zo belangrijk is om een goede vergelijking te trekken. Vergelijken levert je de beste deals op, vooral op rentegebied. Als je alles op een rijtje wilt krijgen voor wat betreft vergelijken, lees dan verder. Vergelijken is de makkelijkste wijze om de goedkoopste auto lening te krijgen.

Geld lenen voor auto's is tegenwoordig gebruikelijk als vroeger. Het is een flinke tijd geleden dat het niet gebruikelijk was. Maar door de hoge autoprijzen kan het haast niet anders. Een lening nemen voor een auto is misschien niet de goedkoopste oplossing op lange termijn, maar het geeft je wel de mogelijkheid om gespreid te betalen. Een middenklasser kost tegenwoordig ook een gemiddeld jaarsalaris, dus een lening is echt geen schande.

Er zijn in principe twee mogelijkheden als je wilt lenen voor een auto. Je kunt kiezen voor een persoonlijke lening en je kunt kiezen voor een doorlopend krediet. Elke mogelijkheid heeft zijn voor- en nadelen. Vraag je adviseur of hij je de beide vormen van leningen kan uitleggen. Zo kun je de verstandigste, meest geïnformeerde keuze maken.

Als je een auto lening wilt afsluiten, let op met flitsende benamingen voor de lening. Auto leningen komen op de bovenste 2 opties uit. Ze kunnen het noemen zoals ze willen, maar een lening is een lening. Soms ben je beter af met een 'gewone ' lening i.p.v. een lening met een ingewikkelde naam.

Als je een bron van informatie zoekt over leningen, probeer het online te vinden. Er is ontzettend veel informatie te vinden over allerlei leningen. Het is veelal commercieel van inslag, maar je krijgt wel een beter beeld van de kosten en de beschikbare mogelijkheden. Bekijk de advertenties eens van geldverstrekkers, omdat ze vaak stunten met rente tarieven. De rente tarieven van de autoverkopers zijn vaak niet echt scherp als je een beetje rondkijkt. Sla de nodige voorbereiding niet over en het kan je een hoop geld opleveren bij je auto lening.

1 opmerking:

  1. Er zijn inderdaad veel leningen met gekke namen tegenwoordig, maar die komen allemaal op bovengenoemde 2 leningsoorten neer. Geld lenen voor een auto kunt u daarom als een gewone lening beschouwen. Ik heb hiervoor http://www.autogeldlenen.nl gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen